Noliz

Så underbart!

Kategori: Allmänt

Det är dagar som denna som gör att jag älskar "min" häst! =) Hon var så himla underbar idag! Gnäggade när jag kom för att hämta henne istället för att springa iväg. Var snäll och mysig inne i stallet och ville "kramas" hela tiden. Skötte sej exemplariskt när vi var ute och red. När Sandra red henne för ett tag sen tänkte jag typ att "men va fan gör jag för fel då?" men nu kände jag att allt slit med tömkörning och inspänningstygel har lönat sej, hon kämpar fortfarande emot men inte alls lika mycket. Hon börjar äntligen ge sej, hur skönt som helst! =D Det var dessutom härligt sommarväder, soligt och varmt och skönt så fast kl bara var typ 9.30 kändes det nästan för varmt att rida i linne, SKÖÖÖÖNT!!!!! Nu längtar jag bara tills ryggen är helt bra så jag kan öka takten lite och det går ju åt rätt håll så idag är jag bara glad! =D
 

R.I.P Easy Hunter <3

Kategori: Allmänt

Underbara Hunter springer nu runt på dom evigt gröna ängarna. Vi kommer sakna dej killen! <3
 
 
 

Som en tunna

Kategori: Allmänt

Japp Akela är tjock som en tunna så snart rullar hon väl fram stackarn. Och eftersom jag inte får rida och ridbanan inte är färdig och det konstant är blött i gräset så får hon ju ingen ordentlig motion heller för jag kan ju inte ens longera henne utan risk att hon halkar... Så nu har jag fått lov att köpa en munkorg så hon inte kan vräka i sej såna mängder med gräs som hon gör annars. Hon är ju den enda i hagen som aldrig tar paus från ätandet, hon är som en såndär självgående gräsklippare som åker runt och klipper hela tiden. Men nu börjar iaf ryggjäveln kännas lite bättre så kanske inte dröjer såå länge innan jag kan börja rida igen. Är ju bara så trist att när man äntligen har byggt upp lite muskler på henne så går ryggen sönder och hon får stå i två månader med undantag för korta skritturer så hon tappar allt igen och blir fet. Men men det är väl bara att börja om igen. Nu ska jag snygga till mej lite och väcka hjärtat så ska vi iväg till hans föräldrar. Åka lite finbil i solskenet =)

Jag är så jävla förbannad!!!

Kategori: Allmänt

Nu har jag sagt till den där jävla ryggen på skarpen säkert 100 gånger men den vägrar att lyssna! Jag blir galen!!! Jag vill jobba! Jag vill rida! Jag vill sluta äta 18 piller om dagen! JAG VILL HA TILLBAKA MITT LIV!!!!!