Noliz

Å nu då?

Kategori:

Ja dä kan man undra... Fick svar från min MR idag. Dom bra nyheterna ä att allt såg normalt ut. Dom dåliga ä att jag fortfarande har ont men läkaren "har inga grunder att sjukskriva mej mer" så dä ä alltså tänkt att jag ska jobba fullt på onsdag... Hur tänkte han där? Dä kommer ju aldrig funka! Känner jag mej själv rätt kommer jag gå dit, ha ont, jobba ändå tills dä verkligen inte går mer också ä vi tillbaka där vi va i början på januari... Sjukgymnastik säger läkaren, jo dä har ju funkat fint hittills... NOT!!

Har heller inte fått några pengar från försäkringskassan så jag ä ju pank innan månaden ens har börjat... (Tur att jag har Jerker!!!) Så man kan väl sammanfatta mä att dä mesta känns ganska meningslöst för tillfället. Kanske skulle göra som björnarna å gå i ide... Eller så kan jag ju alltid hoppas att allt bara ä en mardröm å när jag vaknar ä jag sex år å dä värsta som kan hända ä att jag ramlar mä cykeln å skrapar upp knät...

Nä, nu ä dä färdigknällt men tyvärr har jag inget positivt att säga heller så nu tog dä slut...

Pil o pilen

Kategori:

Det gick bra i Gbg igår, när dom körde in mej i röret blundade jag helt enkelt å låtsades att jag låg i ett solarium =) det enda som i te gick bra va den lilla detaljen att dä ä ganska långt tur å retur Gbg när man har lite problem mä å sitta. Men även dä gick förvånansvärt bra ändå, tur att Jerker körde så jag kunde fälla bak sätet så jag nästan låg ner vissa stunder. Svaret från MRen dröjer tyvärr ca fem dagar så jag vet fortfarande inte om dä visade nåt men snart så...

På kvällen satt jag å glodde på Så ska det låta och Jerker kastade dart bär han plötsligt utbrister "jag satte den klockrena pilen!" Å jag tänkte jaga bullseye, men dä har han väl gjort förr? Men dä visade sej att han satt pilen i pilen! =) Tokfränt! Undra om man på tävling skulle få några poäng för dä?

Nu så

Kategori:

Sist jag skrev skulle jag ju till läkaren dagen efter, och det gick ju bra. Jag fick remiss till magnetröntgen och idag ät det dax. Annars hör det ju inte till vanligheterna att man är vaken såhär dax en söndag precis. Även om jag är vaken lite väl tidigt. Vi åker mot Göteborg kl8 å jag vaknade vid halv sex. Men lika bra det så kanske jag slipper må illa, har ju en tendens att bli åksjuk när jag åker strax efter jag har vaknat... Så nu hoppas jag bara att dom kan se på bilderna vad som är fel på ryggen så jag kan få ett slut på det här!

Igår hade jag en trevlig dag. Först var jag ute å pussade lite på Tantis. Hon skulle behöva ut å röra lite på sej tror jag, men annars mår hon fint =) efter det var jag hos Busan och hälsade på lite och mös med henne å lilla söta Alicia =)

Hä nu är det snart dax att väcka Jerker så vi kan äta lite frulle innan vi packar in oss i bilen.

Fotobomb

Kategori:

Ja jag vet, jag är kass på att blogga nu för tiden. Hittar liksom inget att skriva om. Men sen sist har det ju vart jul och grejer så jag har ju träffat världens bästa systerbarn =) Ebbe ville helst inte va med på bild så jag fick smygta när han lekte med sin nya skördetröska. Daggmasken däremot är lättare att få med på bild =)

Det är även så att min rygg har missat att jag bara är 25 å inte 95 som den verkar tro så för tillfället är jag åter igen sängliggandes. Vilket inom väldigt snar framtid kommer leda till att jag inte längre jobbar som brevbärare för detta är ohållbart! Inte bara ytterst obekvämt för mej men framförallt för att det är, jag vet inte rätt ord men pinsamt kan man nog använda, att gång på gång behöva sjukskriva mej för att jag har en rygg som en 95åring och då ställa till det för mina stackars kollegor. Så nu är det nog! Ska till läkaren imorgon, fast besluten på att få en röntgenremiss för att en gång för alla få reda på va fan det är för fel på ryggjäveln! Ja jag är arg! Den förstör hela mitt liv! Vore ju kul å kunna sitta upp å äta utan att det gör så ont att jag vill gråta, å det vore kul att kunna sova utan att knapra i mej massa piller som gör så man blir helt mosig i skallen.

Nog om det! Detta inlägget ska ju som rubriken skvallrar om bli en fotobomb. Det blir på Jerker å Johan när dom spelar baseball på kinect (eller hur det nu stavas), på Ebbe när han leker, på mej å daggmasken, på min älskade Tantis mm.

Får se om jag kan ta mej i kragen å uppdatera lite oftare men det är väl tveksamt om jag känner mej själv rätt.