Noliz

Det är mycket nu

Kategori: Allmänt

Och som vanligt när det blir mycket i mitt liv stänger hjärnan typ av... Varför blir det så? När jag behöver den som mest och verkligen skulle behöva sätta lite fart är det som att hjärnan slutar fungera, kroppen blir helt lam och måste-tankarna snurrar allt snabbare, det som ska göras händer allt långsammare och tillslut sitter jag bara och glor, jag blir illamående och det känns typ som att jag ska börja gråta! Varför kan jag inte bara sätta igång och göra det som måste göras, INNAN jag blir så stressad att det absolut inte händer någonting alls?!
 
Nu är dessutom en otroligt dålig tajming eftersom det är en enda liten inlämning kvar och sen ett prov på tisdag, sen är det ju i princip semester så varför GÖR jag bara inte den där jäkla inlämningen? Jo, för hjärnan har tydligen stängt av och jag har ingen aning om vad jag ska skriva! 
 
Ska skriva ett inlägg på ca 0,5 A4 om någonting som rör evolutionen, i uppgiften ingår att skriva två sånna inlägg. Det ena skrev jag igår, där diskuterade jag med mej själv om varför människan har så lite kroppsbehåring om de nu härstammar från aporna. Då fyllde jag ut det hela med lite allmän info om evolutionen så det blev en hel A4. Men jag kan ju inte göra det på båda så nu måste jag hitta på ett ämne som jag kan ordbajsa om en halv A4. 
Nej, det låter inte mycket men jag ska tala om för er att det uppenbarligen är svårare än det låter!
 
Dessutom var jag tydligen så bortkopplad när jag skrev den att jag inte märkte att jag stavat jättefel, jag lämnade in den och senare när Jerker läste den påpekade han att jag hade skrivit sej istället för sig. Varpå jag svarade att det får man nu för tiden. Jo sa han men man får inte stava själv med SK. Jag kan inte ens komma ihåg när jag senast gjorde det misstaget? Det är ju sånt jag tryckte in i huvudet när jag gick i ettan/tvåan typ, själv stavas med SJ, gick stavas med G, alltid har alltid två L, aldrig har aldrig två L osv, men igår hade jag tydligen glömt det..
Aja, tur att det inte är svenska jag läser!
 
Har någon ett förslag på vad jag kan skriva om i nästa inlägg är det väldigt uppskattat med förslag!
 

Kommentarer

  • Li säger:

    Hoppas hjärnsn börjar sammarbeta & att du kan skriva ett till halvt A4a innan det är för sent!

    Tack! Hade bestämt mig igår & när jag vaknade idag så pass tidigt var det bara att ge sig ut :)
    Visst är den fin? Jag ska köpa en svart också, men igår när jag kikade så var den slut :( Den är himla skön också!

    Ja 11cm det låter helt sjukt & jag kan knappt förstå att jag haft de runt magen! Ja huvudsaken är ju att man mår bra & det gör jag nu :)

    Hoppas du får en fin Nationaldag!

    2013-06-06 | 10:38:43
    Bloggadress: http://www.wonderfuldarlig.blogspot.se
  • Malle säger:

    Jobbigt när hjärnan stänger av, jag kan uppleva samma grej ibland även om det inte gäller plugg utan typ städning. När det ser så förjävligt ut överallt att det blir övermäktigt och jag vet inte vart jag ska börja utan stänger dörrn och går ut istället. Det är nog vanligt men gäller att förhindra det i tid. Hoppas hjärnan kommer ikapp!

    Du kan ju förslagsvis skriva om varför evolutionen inte tagit bort visdomständerna eller blindtarmen för den delen haha. Fast det kanske ligger för nära kroppsbehåringen :)

    Lycka till!

    Svar: Ja det där med städning är ju det ultimata hjärnan stänger av senariet! Man vet aldrig vart man ska börja!Blev om mäns bröstvårtor, jag hittade en film på youtube som inspirerade mej =) Nu återstår bara att se vad lärarna tyckte om det =)
    Tack!
    noliz.blogg.se

    2013-06-07 | 09:08:55
    Bloggadress: http://malinkraft.blogg.se
  • Märta Dahlström säger:

    Åh fyy! Jag vet precis hur det känns! Så tugnt ! Men att andas och ta korta pauser brukar hjälpa! Så fort man sätter igång sprätter hjärnan iigång! Hade riktigt tugnt med 2 bokredovisningar som jag skulle skriva på 1 dag! Och jag var så stressad! men... Lärarn höjde mitt betyg pg.a inlämningarna så när man är stressad skärper man sig lite extra när man kommer in i det! Det komer gå jättebra! Du är bäst!

    Svar: Tack! Jag tror det gick bra tillslut... skrev och lämnade in iaf får väl se vad lärarna säger om det! =)
    noliz.blogg.se

    2013-06-07 | 09:29:32
    Bloggadress: http://martadahlstrom.blo.gg/
  • Li säger:

    Hihi, ja det var en riktigt trevlig dag igår med allt pyssel & sällskap. Fina saker skapades också! Hoppas din dag vart bra.

    Hur gick det med arbetet igår? Öppnade du dokumentet och började ;) ?

    Svar: =) Ja, jag skrev tillslut om varför män har bröstvårtor. Nu återstår att se vad lärarna tycker om det!
    noliz.blogg.se

    2013-06-07 | 13:26:22
    Bloggadress: http://wonderfuldarling.blogspot.se
  • Märta Dahlström säger:

    Det gick säkert jättebra!

    2013-06-09 | 14:48:48
    Bloggadress: http://martadahlstrom.blo.gg/

Kommentera inlägget här: